Search This Blog

Loading...

Tuesday, September 18, 2012

oDesk Basic English (US versions) Skill Test Answer’s Current News is:


oDesk Test Answers Tips and Tricks
Hit you everyone visited to oDesk Forbear Place Provide Tips Fashionable Interestingness is when perception for tips on how to worker on the site?
The Serving articles for tips to feature on the last call on the oDesk diary, breaking program and detected that a lot of the tips offered by prosperous oDesk freelancers are there suitable profitable numerous tryout aggregation. To oDesk users new should dungeon to intuition:


Question 1: Which of the following sentences illustrates the proper use of commas?
Ans: e (a and b)

Question 2: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium _______ balloon rose ________ into the air; the villagers knew then their _______ leader was off on another mission.
Ans: c (powered, powerfully, powerful)

Question 3: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?
a. Unless the world controls its population, mankind will continue to face one problem after another.
Ans: b. Unless the world doesn't control its population, mankind will continue to face one problem after another.
c. Unless the world controls its population, until then mankind will continue to face one problem after another.
d. Unless the world fails to control its population, mankind until then will continue to face one problem after another.

Question 4: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

The deer ran quickly _______  the trees, its hooves pounding _______  the forest floor.
Ans: a.     amid, from
b.     over, at
c.     through, on
d.     throughout, on

Question 5: Rearrange the subsequent words to form the foremost logical and grammatically correct sentence.
 days . for last has sensible weather few The been the not
Ans: d (The weather has not been sensible for the previous few days)

Question 6: Choose the series of verbs that best completes the following sentence.
I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!
a.     to mail, forgetting
b.     mailing, to forget
c.     to mail, to forget
Ans: d. mailing, forgetting

Question 7: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
 a.     my, I, her
 b.     mine, me, her
 Ans: c.     mine, I, her
 d.     myself, she, her


Question 8: Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.
This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?

a.     is, did the chef have to use
b.     was, the chef is using
c.     is, did the chef use
Ans:  d.     was, the chef used
e.     a and c

Question 9: Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?
Ans: a.   All of the apple's at the grocer's were rotten, so I bought oranges instead.
b. "Seven canteens full of water should be enough for the hike," said Tabitha.
c. Until the stove is fixed, there's no way I can bake a lemon meringue pie.
d. The woman, whose name escapes me at the moment, disappeared into the limousine.


Question 10: Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.
Neither we ________ Sal, our neighbor, could understand ________ it had been our dog Rover or Sal's cat's kittens _________ had destroyed all the flower beds in the middle of _______ night.
Ans: a. nor, whether, that, the
b. or, if, who, the
c. and, whether, than, a
d. nor, if, that, a

Question 11: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

"I can meet with you at noon," said Peter.
Ans:  c  Peter said he could meet with me at noon

Question 12: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.
Will you be going to the company picnic this year?

Ans: C. Yes and I plan on swimming, fishing, and eating all day!

Question 13: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

Of the two books, Sam's is definitely the __________ ; however, even though Sandra's didn't turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it
Ans: d. best, well, well

Question 14: Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

Did you hear the weather report for tomorrow?
Ans: b.   No, I wasn't listening to the radio.

Question 15: Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?
Ans : c. For my birthday, I would like a book, an hourglass, and the keys to a new boat

Question 16: Which of the following sentences is punctuated correctly?
Ans: d   "Come here," she said, "and let me get a good look at you."

Question 17: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?
Ans: a   Did Annabel knowingly lie on the witness stand?

Question 18: Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?
Ans: a   Helga borrowed her friend's skates for the day; however, she failed to return them

Question 19: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
With can’t phone, on whenever always to the time spend I speak I my friend, him
Ans: e (Whenever I can’t spend time with my friend. I always speak to him on the phone.

Question 20: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
Knowing that February was the ______ month of the year, Cheryl planned her vacation ________.
Ans: b (shortest, accordingly)


Question 21: Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.
Mr. Peach has sent his four children to lvy league colleges _______ he has sacrificed his health working day and night dusty factory.
Ans: b (; however)

Question 22: Choose the series of verbs that best completes the following sentences.
Alison regrets _______ you with her remarks; she never meant ______ so.
Ans: b (to hurt, to do)

Question 23: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”
Ans: c (Rhonda has said that she got to work early every day.)

Question 24: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentences.
Would I have it anything if had, I you known said would not bother
Ans: b (I would not have said anything if I had known it would bother you)

Question 25: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Carol has said, “I am responsible for this project.”
Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 26: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
The excited children who had run toward the loud _______________.
Answer: d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 27: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 28: Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.
Sleeping likes the . midday Katie until on weekends
Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 29: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?
Answer: a. you, his, he

Question 30: Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.
Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.
Answer: c. they did begin to understand

Question 31: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
work . is always to brother willing not My
Answer: a.     My brother is not willing to work always.
b.     My brother is not always willing to work.
c.     is not willing to work always My brother.
d.     My work is not willing to always brother.

Question 32: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
After realizing that our hosts hadn’t actually invited ______ to ______ party, ______  excused ______  from the table and slipped out the back door.
a.     us, their, we, ourselves
b.     ourselves, theirs, we, us
Answer: c.     them, our, they, themselves
d.     us, our, we, himself

Question 33: Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?
a.     Arthur failed when he tried to open the lock with a key, but succeeded when he tried to open it with a hammer.
Answer: b.     We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.
c.     No one in the room knew that the doors had been locked and that policemen will be running up the stairs.
d.     Andrea is incapable of walking and to talk at the same time.

Question 34: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.
Answer: b. totally, irresponsible

Question 35: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.
a.     onto, off
Answer: b.     of, away
c.     on, out
d.     of, on

Question 36: Read the original sentence below and then choose the rewritten sentence that illustrates proper sentence structure.
ORIGINAL SENTENCE:
It is easy to carry solid objects, but the same cannot be said of liquids.
REWRITTEN SENTENCES:
a.     Unlike liquids, solid objects are easy to carry.
Answer: b.     Unlike liquids, we can easily carry solid objects.
c.     Unlike liquids; solid objects can easily be carried.
d.     Unlike liquids, solid objects easy to be carried.

Question 37: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
your company name ? of What the is
a.     What is the company of your name?
b.     your company What is the name of?
Answer: c.     What is the name of your company?
d.     The name of your company What is?

Question 38: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
Rhonda says, “I get to work early every day.”
Answer:    a.     Rhonda says she gets to work early every day.
b.     Rhonda said she gets to work early every day.
c.     Rhonda has said that she got to work early every day.
d.     Rhonda says she had gotten to work early every day.

Question 39: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.
a.     more, windy, many, most, protection
Answer: b.     most, windier, more, most, protective
c.     many, windiest, most, more, protected
d.     many, winding, more, most, protected

Question 40: Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.
That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.
a.     my, I, her
b.     mine, me, her
Answer c.     mine, I, her
d.     myself, she, her

3 comments:

  1. Question 33 - parallele construction, I think the right answer is a) not b)
    parallel construciton: http://data.grammarbook.com/blog/effective-writing/parallel-construction/

    ReplyDelete